maanantai 19. marraskuuta 2007

Tervetuloa!

Toivotamme teidät tervetulleiksi seuraamaan JaME Suomen uutta blogia!

Blogin tarkoituksena on tuoda JaMEn lukijoille erilaista - vähemmän virallista, huumoripitoisempaa, persoonallisempaa - kuvaa tapahtumista japanilaisen musiikkin piireissä, etenkin täällä koto-Suomessa, mutta myös muualla maailmassa. Blogiin kirjoittelevat JaME Suomen tiimin jäsenet itse esimerkiksi varsinaisen sivuston keikkaraportteja vähemmän virallisempia keikka- ja muita kommentteja, ja pyrimme saamaan artikkeleita ja blogitekstejä myös artisteilta itseltään sekä heidän kanssaan työskenteleviltä ihmisiltä. Blogin tarkoitus on olla paikka, jossa voimme julkaista kevyempää materiaalia, jota et JaMEn varsinaisilta sivuilta löydä.

Materiaalia saatetaan pyytää jopa faneilta itseltään, joten varo - ensi kerran kun olet jonottamassa keikalle, saatamme tulla jututtamaan juuri sinua! :)

Tarkoituksenamme on siis laajentaa JaMEn tarjoamaa materiaalia faniläheisempään ja vähemmän viralliseen, persoonalliseen muotoon. Tiimimme on täynnä ideoita erilaisista artikkeleista ja muusta materiaalista, jota koitamme blogiin hankkia, joten muista tarkistaa uudet päivitykset säännöllisesti!

Tämän lisäksi kaikkia blogiin lähetettyjä artikkeleita voi kommentoida kuka tahansa; otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta kommenttien kautta, artikkelin materiaalin kommentoinnista parannusehdotuksiin ja mihin tahansa, mitä mieleen pälkähtää.

Muistathan myös vastata blogin sivupaneelista löytyvään äänestykseen!

Ei kommentteja: