torstai 26. kesäkuuta 2008

Ohjeita Miyavin jonotukseen

Kaikki ohjeet pätevät molempiin Miyavin Suomen-keikkoihin,
2. heinäkuuta sekä 3. heinäkuuta 2008.

-----

Jonotuslipun haluavat saapuvat 3,5 tuntia ennen sisäänpääsyä Kampin pääsisäänkäynnin edustalle, eli Kampin aukiolle eli Narinkkatorille.

Jonotusnumeron haluavat ihmiset järjestetään viiteen jonoon. Viisi JaME Suomi-tiimin jäsentä seisoo rivissä jonojen edessä ja ihmiset kulkevat jamelaisten ohi saaden heiltä satunnaisesti arvotun jonotusnumeron.

Jonotuslappu voi olla yhteinen maksimissaan 4 henkilölle.
Kaikkien, jotka käyttävät samaa jonotuslappua, on tultava yhdessä hakemaan se.


Emme jaa jonotuslappuja kuitenkaan kaikille, vaan vain kello 14:30-14:50 Kampin aukiolle saapuneille. Ayabien keikasta poiketen jonotusnumeroiden jako lopetetaan jo klo 14:50.
Ne ihmiset, jotka saapuvat tämän kellonajan jälkeen eivät saa jonotuslappua, vaan joutuvat jonon perälle, kun jono on järjestetty numeroiden mukaan.

Muutamia sääntöjä & selvennyksiä:

- Jos haluat jonotusnumeron, saavu paikalle (Narinkkatorille) Kampin aukiolle klo 14:30.
- Jokaisen jonotuslippuhakijan tulee esittää keikkalippunsa. Näin vältymme hupihakijoilta. Ota siis lippusi esille tarpeeksi ajoissa, niin pitkiä odotteluaikoja ei pääse syntymään.
- Kuuntele ja noudata ohjeita.
- Jos yrität palata takaisin hakemaan parempaa jonotuslappua, otamme sinut sivummalle ja joudut jonon perälle.
- Jonotuslappujen myyminen ja ostaminen on kiellettyä ja yrityksistä rangaistaan.
- Jonotuslapun saa jakaa maksimissaan neljän hengen kesken, ja kaikkien ryhmäläisten on oltava paikalla lappua haettaessa.
- Kun jonotuslappujen jakaminen ja jonon järjestäminen numeroiden mukaan on suoritettu, astuvat kaikki vanhat käytännöt voimaan.
- Jonotusnumeroiden jonottaminen on turhaa, sillä numerot ovat täysin sattumanvaraisia.
- Paikkoja kavereille ei varata. Toivoisimme, että jonottajat pitäisivät osittain itsekin huolta ns. "selustastaan", niin JaME-tiimiläisten työ helpottuu.
- Jos kaverisi saapuu myöhässä ja haluat olla hänen kanssaan, menkää molemmat jonon perälle, kun hän saapuu paikalle.
- Jonoa tullaan tarkastamaan. Pidä siis jonotusnumerosi tallessa koko jonotuksen ajan. Mikäli saman jonotusnumeron jakavista osa poistuu vessaan tai hakemaan ruokaa, tulee numerolappu jättää jonoon jääville ryhmän jäsenille.

Vielä yksityiskohtaisemmat säännöt löytyvät "ayabien jonotus" -merkinnästä:
http://blog.jame-suomi.com/2008/05/ayabien-jonotus.html
(Huomaa kuitenkin muutokset kellonajoissa sekä keikkalipun esittämisessä.)

----

Nähdään keikalla! Kysymyksiä voi lähettää sivujemme palautelinkin tai tämän merkinnän kommenttien kautta.

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tossa ku on et jokaisen lipunhakijan pitää näyttää lippu, nii entä jos esim. jonottaa ihmisten kaa jotka ei tuu keikalle, niin onko se iha ok? :0 Siis et itellään on lippu, mut muilla siinä ryhmässä ei.

Anonyymi kirjoitti...

heei.
olisiko mistään mahdollista löytää keikkaohjeita ajalta jolloin tuo numerolappusysteemi ei ollut vielä käytössä? en ole koskaan ollut yhdelläkään keikalla tavastialla (tai muuallakaan helsingissä) enkä tiedä siis yhtään miten toimia kun sen numerolapun on saanut. olen tulossa keikalle yksin monen sadan kilometrin päästä ja olisi hiukan turvallisempi mieli lähteä reissuun jos vähän tietäisin miten on tapana ollut toimia.
numerolappu siis takaa tietyn paikan jonossa eikä rynnimisestä/juoksemisesta sun muusta tarvitse huolehtia? riittää että pysyy jonossa koko jonotuksen ajan ja huolehtii että on oikealla paikalla?
kuten huomaatte, olen _hiukan_ pihalla -.-"
toivottavasti joku voi vähän selventää tätä juttua mulle! :D
kiitän.
nähdään keikalla!!

Anonyymi kirjoitti...

miten tavastialla kannaattaa toimia: ostaako fanituotteita ennen keikkaa vai vasta sen jälkeen? miten porukka yleensä tekee?

Anonyymi kirjoitti...

Ayabien keikalla oli ainakin lappu että fanitavarat tulee ostaa ennen keikkaa, sillä sen jälkeen niitä ei enää myydä, mutta silti keikan jälkeenkin fanikojulla oli paljon porukkaa ostamassa kaikkea. Eli oikeastaan se on ihan oma päätös. Itselläni on aina niin kovin kiire saliin (etten missaa hyviä paikkoja) että yleensä ostan aina keikan jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Mä yleensä ostan merchandiset ennen keikkaa, myöhemmin sitä kamaa on kauheen vähän jäljellä.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin te sitten laitatte ne ostetut tavarat, jos kerran ostatte ennen keikkaa? Meinaan, jonkun paidan nyt tietenkn laittaa päälle, mutta DVD-kotelon pitäminen salissa mukana on vähän ankeeta (nimim. kokemusta löytyy) Kun ei niitä voi laukkuunkaan käydä viemässä, tai pitää sitä mukana kun ostaa mitä ikinä ostaakín ja viedä sitten narikkaan. Tai ei ainakaan Mihin te sitten laitatte ne ostetut tavarat, jos kerran ostatte ennen keikkaa? Meinaan, jonkun paidan nyt tietenkn laittaa päälle, mutta DVD-kotelon pitäminen salissa mukana on vähän ankeeta (nimim. kokemusta löytyy) Kun ei niitä voi laukkuunkaan käydä viemässä, tai pitää sitä mukana kun ostaa mitä ikinä ostaakín ja viedä sitten narikkaan. Tai ei ainakaan Girugämeshissä (siellä olin viimeksi) päässyt, kun tavaroita ei päässyt ostamaan ennen kuin oli vienyt kamansa narikkaan. Ymmärsiköhän joku pointtini...Girugämeshissä (siellä olin viimeksi) päässyt, kun tavaroita ei päässyt ostamaan ennen kuin oli vienyt kamansa narikkaan. Ymmärsiköhän joku pointtini...

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän tuokin nyt kävi...

Mihin te sitten laitatte ne ostetut tavarat, jos kerran ostatte ennen keikkaa? Meinaan, jonkun paidan nyt tietenkn laittaa päälle, mutta DVD-kotelon pitäminen salissa mukana on vähän ankeeta (nimim. kokemusta löytyy) Kun ei niitä voi laukkuunkaan käydä viemässä, tai pitää sitä mukana kun ostaa mitä ikinä ostaakín ja viedä sitten narikkaan. Tai ei ainakaan Girugämeshissä (siellä olin viimeksi) päässyt, kun tavaroita ei päässyt ostamaan ennen kuin oli vienyt kamansa narikkaan. Ymmärsiköhän joku pointtini...


Tältä tuon sotkun piti näyttää, (toivottavasti)

Anonyymi kirjoitti...

Tavastialla saa ottaa laukun mukaan, jos se ns. käsilaukkumalli :D eli mitään jumalattomia reppuja tai muita kasseja ei voi viedä sisään. Jos ei ole sellaista laukkua/ei tahdo ottaa sitä mukaan saliin, täytyy miettiä kumpi on tärkeämpää; että saa sen fanitavaran ilman että täytyy kuitenkaan kädessä sitä kanniskella, vai se että voi olla keikalla ilman laukkua.

Anonyymi kirjoitti...

Noihin ylempiin ^

ite ostan ainaki paidan ennen keikkaa ja jos olen ollu jonon etupäässä ni silloin varmaan mahdolliset loput krääsät ni keikan jälkeen, jos taas loppupäässä ni kaikki vaan ennen keikkaa ja menny lagaan jonneen mistä keikkaa voi seurata ja pitää samalla kamoja. esim. parvella siinä eturivissä tai siis siinä aidassa on sellanen taso mihin me ainakin laitettiin kamat ku viimeks siellä oltiin.

mullaki on kokemusta kyl kamojen kans keikal riehumisesta, mm. mucussa piti pitää julistetta käsissä koko keikka ><;; oli aika perrrrseestä.

keikan jälkee sitte taas on se että onko kaikki myyty jo loppuun tai onko esim. paidoissa enää ku jotain xxxl-kokosia jäljellä~

miyavissa mä kyllä ostan kaiken ensin ja sit painelen jonneen mistä nään hyvin x__x'

Anu kirjoitti...

Tossa ku on et jokaisen lipunhakijan pitää näyttää lippu, nii entä jos esim. jonottaa ihmisten kaa jotka ei tuu keikalle, niin onko se iha ok? :0

Vain lipulliset saavat numeron, mutta toki ulkopuolisetkin kaverit voivat tulla tervehtimään jonottajia.

numerolappu siis takaa tietyn paikan jonossa eikä rynnimisestä/juoksemisesta sun muusta tarvitse huolehtia? riittää että pysyy jonossa koko jonotuksen ajan ja huolehtii että on oikealla paikalla?

Jep, siinä kaikki, numeron saamisen jälkeen voit rauhassa odotella jonossa sen kolme tuntia, kunnes yleisö pääsee sisään. Narikkaa varten kannattaa varata kolikoita jo etukäteen (2,5e muistaakseni), mutta siitäkin muistutetaan vielä ovien avauksen yhteydessä.

Anonyymi kirjoitti...

Sellanen juttu vaan et musta tuntuu että tää jonotuslippu juttu on autanu asiaa vaan sen ryntäyksen osalta. Miks ihmeessä sielä pitää silti jonottaa se kolme tuntia kun on jo jonopaikkakin tiedossa ja kaikkee. Olisko mitenkää mahdollista tulevaisuudessa vähän lyhentää sitä aikaa kun aattelee että pitää tulla kolme ja puoltuntia aikasemmin hakeen jonotuslippu ja sit vielä mennä jonoon kolmeks tunniks ja sitten vielä venata sisällä se tunti puoltoista itse keikkaa.

Anonyymi kirjoitti...

koska se on JONOTUSnumero?? :D tietty jos aikaa lyhennettäisiin esim puoleen tuntiin, melkein kaikki halukkaat varmaan pääsis sillon sen numeron hakemaan - ja odottamista ois vaan puolisen tuntia. mut jos jonotusaikaa ei lyhennetä, sillon se ei ole mahdollista että jonosta poistuu?

Olisko mitenkää mahdollista tulevaisuudessa vähän lyhentää sitä aikaa kun aattelee että pitää tulla kolme ja puoltuntia aikasemmin hakeen jonotuslippu ja sit vielä mennä jonoon kolmeks tunniks ja sitten vielä venata sisällä se tunti puoltoista itse keikkaa.

mitäs sitten ennen teit? sillon jos halusit edes toivoa hyvää paikkaa, jouduit tulemaan paikanpäälle kolme viikkoa ennen keikkaa. tietysti totakin asiaa vois parantaa vielä, mutta mää kyl ihmettelen että kun asiaa on viety jo näinki paljon eteenpäin, ni yhä löytyy valittajia..

Anonyymi kirjoitti...

Entä jos on tulossa keikalle yksin, mutta perillä jonossa tahtoo tavata kaverin? Voiko paikaltansa liikkua? Jos kaverilla on vaikkapa numero 31 ja itsellä 154, voiko omalta paikalta silti lähteä joksikin aikaa kaverin luo?

Minttu kirjoitti...

Jos kaverilla on vaikkapa numero 31 ja itsellä 154, voiko omalta paikalta silti lähteä joksikin aikaa kaverin luo?

Voi kavereita käydä moikkaamassa, kunhan se ei sitten mene sellaiseksi, että hengailet koko ajan väärässä paikkaa jonoa. Saa myös käydä niillä välttämättömillä asioilla, kuten vessassa ja ruoanhakureissulla, mutta muistakaa, että olette paikanpäällä JONOTTAMASSA. Tämä vaan on valitettavasti aika veteen piirretty raja, kun ihmisillä on eri käsityksensä välttämättömistä asioista ja siitä, kuinka kauan saa olla pois paikaltaan. :/ Koettakaa kuitenkin luottaa siihen maalaisjärkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostas tietää millä oikeuksilla JaME näitä järjestelyjä keikoilla määrää?

Jos joku joka ei ole koskaan kuullutkaan mistään JaMEsta ostaa Tiketistä lipun ja menee jonottamaan keikalle pääsyä vaikka 3,5 h ennen sen alkua niin millä oikeudella JaME saa siirtää hänet jonon perälle? Jos teillä kerta on jokin ihan virallinen lupa tähän, niin eikö siitä pitäisi ilmoittaa lipunmyynnin yhteydessä?

Anonyymi kirjoitti...

Herranjestas, lipussahan lukee selvällä suomenkielellä, että: "jonotus on luvallista vasta 3 tuntia ennen ovien avaamista"
-_-''

Anonyymi kirjoitti...

Toisen blog-tekstin kommenteissa mainittiin jotain, että Jame on auttamassa keikkojen järjestämisessä ja et kai sekä Tavastia että King Foo oli pyytäny Jamelta apua tohon jonotus-ongelmaan (mikä kieltämättä oli yhdessä vaiheessa aika katastrofaalinen). Se on totta, että siitä pitäisi mainita vaikka tiketin sivulla, näiden keikkojen yhteydessä. Mutta siitä on turha kitistä, että Jame toimisi ihan oman mielensä mukaan - eihän se ois edes sallittua.

Ja joo, tosiaan, lipussa lukee se 3h-juttu :D Että jos jonotusnumeroista ei ole kuullut, mutta siitä on turha vinettää kun tullaan ajamaan pois, jos on mennyt sinne ennen kuin se on sallittua.

:DD

Anonyymi kirjoitti...

"mitäs sitten ennen teit? sillon jos halusit edes toivoa hyvää paikkaa, jouduit tulemaan paikanpäälle kolme viikkoa ennen keikkaa. tietysti totakin asiaa vois parantaa vielä, mutta mää kyl ihmettelen että kun asiaa on viety jo näinki paljon eteenpäin, ni yhä löytyy valittajia.."

No hemmetti esitin vaan täysin järkevän ehdotuksen. Jotkut ihmiset kuitenki joutuu tuleen aika kaukaakin paikalle ja sen takia oleen sielä koko päivän. En valita! Pohdin vaan mahdollisuuksia edistää pikkasen asioita, mut ilmeisesti sillä ei oo mitään merkitystä.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisko mitenkää mahdollista tulevaisuudessa vähän lyhentää sitä aikaa kun aattelee että pitää tulla kolme ja puoltuntia aikasemmin hakeen jonotuslippu ja sit vielä mennä jonoon kolmeks tunniks ja sitten vielä venata sisällä se tunti puoltoista itse keikkaa."

Minkä takia sitä pitäis lyhentää? Muille keikoille ei ole tälläsiä ohjeita (ehkä sen takia et porukka tietää miten toimia), mutta kun ennen näillekin sai jonottaa niin kauan kuin halusi. Sit tuli toive järjestäjien puolelta ettei edes koko päivää roikuttaisi paikanpäällä... Ja jos niille käy toi kolme tuntia, niin... Jonotushan se kuitenkin on. Muillekin keikoille saa jonottaa (joille tulee yhtälailla ihmisiä kauempaa), niin miksi näiltä keikoilta se pitäis kieltää kokonaan (=lyhentää johonkin tuntiin).

Anonyymi kirjoitti...

"Minkä takia sitä pitäis lyhentää? Muille keikoille ei ole tälläsiä ohjeita (ehkä sen takia et porukka tietää miten toimia), mutta kun ennen näillekin sai jonottaa niin kauan kuin halusi. Sit tuli toive järjestäjien puolelta ettei edes koko päivää roikuttaisi paikanpäällä... Ja jos niille käy toi kolme tuntia, niin... Jonotushan se kuitenkin on. Muillekin keikoille saa jonottaa (joille tulee yhtälailla ihmisiä kauempaa), niin miksi näiltä keikoilta se pitäis kieltää kokonaan (=lyhentää johonkin tuntiin)."

No miks ei? Ei sitä jonottamista tartte kieltää. Sen vois vaan aatella niin et ihmisiä sais valua sinne sen parin tunnin aikana niinku tykkää kertaku on lappu. Kun nythän ei oo vaihtoehtoja. Jos haluaa kokeilla saada hyvän paikan sinne p-i-t-ä-ä mennä 3,5 tuntia aikasemmi hakeen lappu ja p-i-t-ä-ä jonottaa se kolme tuntia. Mutta joo eihän tääkää ny oo täysin vahva vastalause koska salee varmasti löytyy joku rako mistä taas aatella toisin, mut minkäs sille voi.
No sinne ny mennää sit sillei ja tehää niinku käsketää. Mitäpä sille voi.

Anu kirjoitti...

Jonotusajan lyhentäminen on aivan asiallinen ehdotus. Osaltani voin kuitenkin todeta saaneemme runsaasti risuja siitä että 3 tuntia on liian lyhyt aika jonotukseen - huomattava fanikunta todellakin nauttii jonotuksesta ja pitää sitä tärkeänä osana keikkakulttuuria. Näiden kahden ääripään välillä on vaikea löytää kompromissia, joten tältä erää olemme tyytyneet pitämään kiinni järjestäjän toivomasta 3 tunnista, jota ei voi ylittää.

Kenties tulevaisuudessa voimme tehdä asiat eri lailla, johan tässä on kehitystä ollutkin. ^^

Anonyymi kirjoitti...

okei, menee vähäh offtopikiksi, mutta antakaa anteeksi.
löytyyhän tuolta tavastialta taas se lahjaloota? :----)

ps ite oon ainaki tyytyväinen tähän jonotusmenetelmään !
keep up the good work. o/

Anonyymi kirjoitti...

niin se jonotus on vähän sellanen juttu et se ottaa päähän tai ei. Henkilökohtasesti niinku aikasemmi jo sanoin et sen ei tarttis olla pakollista ainakaa niin kauan. Tosiaan näitten jonotuslippujen taki.

Oon siis sama äijjä ku tossa aikasemmi xD

Anonyymi kirjoitti...

heei kai jonotusnumeroiden jakajat tietää että ne keikkaliput voi olla myös sellasia epämääräsiä tulostettuja, tai siis tiketistä kun voi tulostaakkin ne liput perus valkeelle paperille :D alko vaa huolettaa jotenki ku itellä sellanen :D

Anu kirjoitti...

Pitäisi olla lahjalaatikko vanhalla tutulla paikallaan flipperiseinällä.

Ja toki muistamme tulostetut liput, samoin kuin tekstiviestiliputkin. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ei ois yhtään hullumpaa että jonotuslipun haettua sais valua jonotteleen millon tykkää. On tää jonotussysteemi kuitenkin parempi kuin se ryntääminen >.< Mutta mitä OIKEASTI toivoisin että osa japsikeikoista ois vähintäänki K-18... Luulis että aikuiset ihmiset ossais käyttäytyy ja mitään jonotusnumeroita ei tarvittais vaan voitais palata takaisin siihen vanhaan jonotteluun (tosin ei siis monta viikkoo aijemmin vaan vaik 5 tuntii ennen tulis ekat hengaan :D). Tälläisen toteuttaminen käytännössä taitaa kuitenkin olla mahdotonta... Mutta oisko mitenkään mahdollista saada korkeempia ikärajoja keikoille? Taas off the topic mut minkäs teet... ^^;;

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin lipun nimi on _jonotus_ numero. mitähän jonottamista se sellainen olisi että jonoon valutaan sitten kun huvittaa ? ei jonotusta ainakaan.
Ja jos ikärajat nostettaisiin esim 18 vuoteen, en usko että tavastia täyttyisi puolilteenkaan, sillä _todella moni faneista on reippaasti alle 18. Eli jos näin kävisi, ei olisi ollenkaan taloudellisesti kannattavaa enää tulla suomeen, kun niin moni faneista ei pääsisi keikalle. Pahimmassa tapauksessa siis monikaan j-bändi ei viitsisi enää suomeen tulla. Muutenkaan ikä ei aina katso sitä miten keikoilla käyttäytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Joo toi ikäraja ei ratkase mitään. Keikoilla ei olisi kuin kourallinen ihmisiä ja sitäpaitsi tiedän muutamia nipinnapin täysi-ikäisiä, jotka käyttäytyy niin huonosti ettei sille löydy edes vertauskohdetta. Sitäpaitsi Gazettenkin keikalla osa jonotuskieltoa rikkoneista oli yli 18v. Ja vähän juu offtopicia, mutta Tavastian parvi vois kyllä olla ikärajallinen... Pääsis vanhuskin karkuun sitä hulinaa :D Ja kun se on kuitenkin normaalisti k18-mesta, ni muilla ikärajattomilla keikoilla (esim The Ark, Hanoi Rocks) on ainakin ennen ollu yläkerta ikärajattu.

Anonyymi kirjoitti...

hyvin onnistu taas. :----) tosin vaikka megafonia käytettiin, ni tosi huonosti se kuulu kyllä. /:

mutta toi käyttäytyminen ite keikalla vaan pahenee. sen tajuaa vasta kunnolla ku ite joutuu kärsimään. yli puolet keikasta meni sivu suun, ku yritti pysyä pystyssä ja tajuissaan. samat tyypit koko ajan töni ja pökki kyynerpäillään __tahallaan. kuinkahan monta mustelmaa tuli?
jaa, että miksenkö sitte lähteny pois/taaemmas?
... koska en pystyny. heti ku pääsisin pois sieltä tungoksesta, ni tulee se fiilis, että 'ei hitto, mä haluan takasi! miks mä tänne lähin?' enkä mä viittiny edestakasi mennä. vääh.

ekan kerran mua pelottaa tulevat keikat, eikä jänskätä sille jeejee--
muistan viä ne ah, kultaset ajat, ku se ei ollu noin kamalaa käyttäytymistä. :) enkä mä vielä kovin vanha ole.
esmes marilyn mansoninki keikoilla käyttäydytään paremmin. hoho.

Anonyymi kirjoitti...

Musta tää jonotuslappu toimii tosi hyvin ja ne lapuskat korttelin seinässä oli varmaan avuks niille onnekkaille jotka ehti jonotuslappunsa noutaa.
*prkln juna hajos ja jouduin odottamaan seuraavaa tunnin. Myöhästyin viidellä minuutilla kiitos VRn =.= ainakin opin ettei hyvä paikka jonossa oo tärkee. Ite nautin keikasta n. viidennessä rivissä vaikka tulin viimesten joukossa sisään*

Ah, se megafoni oli kätevä :D

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä tää jonotuslappu on ihan hyvä menetelmä :) vaikka tykkäsinkin kanssa siitä että päivän sai vaan jonottaa yms. Kyllä tää on huomattavasti helpompi ja se jonotuspaikka ei kerro kaikkea !! Eteen pääsee helposti, ainaki allekirjottanut oli Miyavissa parin laulun jälkeen jossain kolmannessa rivissä enkä ollu edes yrittäny päästä eteenpäin. Oonko ainoa jonka mielestä yleisö ei ollu yhtään paha Miyavissa? Mutta juu, tää jonotusnumerojuttu toimii. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pitää vieläkin kehua tätä jonotusnumero järjestelmää, mielestäni se toimii aivan loistavasti ! :)
Minustakaan yleisö ei ollut paha miyavissa (vai satuinko vain niin hyvään kohtaan missä ei tungettu?) vaikka olinkin siinä 2-3 rivissä. Toivottavasti jatkossakin käytetään tätä samaa järjestelmää, eikä aleta niihin lippuihin laittamaan numeroita.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä jonotusnumerosysteemi toimi minusta tosi hyvin! Ei ollut ylimääräistä hysteriaa tai valittamista (vaikka itsekin olin siellä jonon toisessa päässä...)
Minusta keikkakin meni hyvin. Itse tosin olin parvella, sillä lyhyt kun olen, menin suosiolla ylös. Tosin jonotusnumeroni huomioon ottaen, en ollut sellaisella paikalla josta olisi nähnyt hirveän hyvin, mutta olinkin parvella.
Ja keikasta olisi jäänyt VIELÄ parempi fiilis, jos ne kaksi tyyppiä ei olisi noussut seisomaan niille pöydille että kukaan niitten takana ei nähnyt mitään!! Ajatelkaa vähän toisiakin. Enkä ollut ainoa joka valitti heille.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei tosiaan ehkä liity tähän, mutta yhdyn edelliseen viestiin. Tosi ärsyttävää kun yläkerrassa joka kerta kun olen siellä ollut, on parven "eturivi" noussut penkille seisomaan, vaikka etummaisina näkisivät ilman penkkejäkin. Sitten siellä takaa on turha nousta yhään mihinkään, kun ei se hyödytä kun vaan ne etummaiset näkee. Varmaan suurin osa ajattelee ensin itseään, mutta... Voisi vähän miettiä. Kyllähän minäkin seison tuolilla jos en muuten näe, viis siitä näkeekö takana olevat minun takaa - mutta jos näkee ilman että täytyy tehdä se vaikeaksi muille niin...

Anonyymi kirjoitti...

Jonotusnumeroiden haku sujui muuten vallan mainiosti, mutta vaikka siellä käytettiinkin megafonia, en kuullut melkein sanaakaan. Jos vielä jonottajat voisivat olla hetken aikaa puhumatta ja antaisivat ensikertalaisten kuunnella jamelaisten ohjeet niin kaikki olisi täydellistä ^-^

Anonyymi kirjoitti...

omasta mielestäni yleisössä käyttäydyttiin ihan hyvin siinä missä olin (2-3 rivissä minäkin) siellä taaempana taisi olla vähän tungosta...
toki pari kertaa tuli siinä huojuttua, kun massa liikkui eteenpäin miyavin tullessa eteen, mutta se nyt oli lähinnä hauskaa :-D

eikö se oo nyt sanomattakin selvää, ettei milleen pöydille yms voi mennä seisomaan o-o sama joku reppuselkä juttu yms. (ja ainakin joillaan keikoilla ollut joku sääntö tästä) tosi ilkeää muita kohtaan!